A Nyúlon túl

A Kicsik ötödik edzése volt ma, átléptük a program felét. 2X5 perc intenzív izommunka tömören, feszítések, STGU ( 1/2 főtlen spagettivel az öklön-török felállás) és 108 swing másodszor. DE először is lazítottunk, a shiatsu technikák dinamikusabbjából megtanultuk a trapézizom fellazítását, és a “kopogtatást”, “seprűfogást” lábfejre is. A további 3 edzés is tartalmaz  majd nálunk szokásos minimális triggerpont-fellazítás-tanulást is, hogy bátrabban cselekedjünk, ha a típusproblémánk megfájdulna. A shiatsu fellazítást huzzsvétitojás kör formátumban gyakoroltuk, elég vidáman. 🙂 fotó 1(10)

MINDEN ma átismételt feladat, funkció javulást mutat, pl. ezek a lábfejek már kifejezetten katonásabbak, fegyelmezettebbek, mint 4 hete.

fotó 2(8)

Csípőemelés és alsó törzs-aktiváló korrekcióból pedig a jó kis haladó szinten masírozunk már. fotó 3(5)

Ügyes ez a csoport,és nagyon látványos a javulás egy hónap alatt. Nagy öröm ez, mást mit is kívánhatnék a Nyúltól, így Húsvét előtt? 🙂 Tőlem pedig: minden Bátor Mazsolának vidám, kellemes Húsvéti Ünnepeket ! Ezt a különleges húsvéti kettlebellt Le-vi Vicces fedőnevű instruktortársamnál leltem az Arckönyv lapjain 🙂 husvéti bell

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s