Akikre büszkék vagyunk

Gergely. Zsivány Mazsolánk. Egy műtött gerincsérves magyar állampolgár.

Ma, hogy készítettem Róla és a Többiekről is jó és vacakabb fotókat dokumentáció céljából (meg önzőségből,hogy mikor öreg mamika leszek, az edzőtermem falán ezek a képek sugározzák a jó energiát 🙂 ), beszélgettünk róla, hogy milyen szép ütemben épült fel-és milyen jó nézni, hogy 32 – értsd: harminckettő- kilós kettlebellel dolgozik swing esetén. És 2X16 kilóval végzi a snatch nevű igazán pihentető gyakorlatot. Gyógytornát követően a toe-touch (lábujjérintés) javításával kezdtük. Így utólag átbeszélgetve a műtét után fel sikerült számolni egy piriformis-szindrómát is- a kis gonosz csak arra várt, hogy rendeződjön a porckorong és felüthesse a fejét.(de nem örülhetett sokáig). Ez a kép 2013 kora nyarán készült.

IMAG0813-1(1)

Körülbelül hat hónap múlva az alábbi kép (Gergely zöld pólóban) , 32 kilós haverunkkal Tamás  és még egy 32 kilós haverunk társaságában. A fotó nem túl jó, de legalább művészi 🙂

IMAG0906

Erről szól a hosszútávú aktivitási program. Hogy fejlődj a műtét után.  SZÍNEZD ÚJRA ! Nem elég, hogy talpraállít valaki, és nagyjából megúsztad. Erőssé kell válnod, amilyen talán sosem voltál.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s