Születésnapomra

“ajándék, mellyel meglepem e kávéházi szegleten magam magam”

heart

Majd egy éve nagyon-nagyon szerettem volna, ha egy nagy jótékonysági napot tudtunk volna tartani a Trappancs Alapítványnak. Hogy legyen a Gyerekeknek pénz a táborokra… annyira örült Timi és Joe a mesekazettáknak, amelyeket Fodor Marcsi Mazsolánk gyerkőcei nőttek ki…

Szembesülnöm kellett Vele,hogy ilyen mennyiségű munka mellett képtelen leszek ezt megszervezni, annyira sok- attól függetlenül, hogy a rendezvényre fantasztikus emberek bólintottak rá azonnal, hogy jönnének segíteni: Juhász Gábor gitárművész barátom, és általa ismert pl. Fekete-Kovács Kornél, Lázár Zsigmond, Sipos György, több instruktorkollégám is.  De ami így nem megy, úgy talán fog. Jó egy hónap múlva születésnapom lesz, mindig annyi mindent kapok, apróságokat, nagyobbságokat, rengeteg kedves dolgot. Az idei születésnapom közeledtével gondolkoztam azon,hogy kívánhatnék-e valamit, egy igazit, aminek szívemből örülnék? Szerencsére igen. Eszembe jutott Bártfai Zsöme, aki tavaly hagyott itt minket. Búcsúztatója Hozzá, a nagybetűs Emberhez méltó volt, az volt a kérés, hogy a “szándékolt” virágok árát a Hospice Alapítvány javára utalják át.

Én nem búcsúzom, de hasonló módon azt kérem,hogy ha bármi aprósággal készülnél, ne vedd meg! Utald át IDE a gyerekeknek. Akármilyen kicsinyke összeg is jól jön jó szívvel.

Ha ideklikkelsz, elolvashatod, mire is költi az Egyesület a pénzt. Ha egyéni adományra van lehetőséged, ITT TUDOD felvenni Velük a kapcsolatot.

Adni jó. 🙂

1 hozzászólás a következőhöz: “Születésnapomra

 1. Feszt Tímea szerint:

  KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!! 🙂
  A jelenlegi célunk ez:
  http://trappancs.hu/index.php/sport/nemzetkozi-versenyek/162-british-transplant-games.html
  De a segítségnyújtásnak ettől a formájától ökölbe szorul a torkunk.
  KÖSZÖNJÜK! Mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s