Augusztus, szeptember

bellsutolso

Augusztusban a heti 3 edzésalkalom marad nálam 3 csoportnak, hétfőnként 18-19 és 19-20 óráig, valamint szerdánként 18-19 óráig.

Ha a nyaralást mindenki sikerrel befejezte, szeptembertől a rend:

  1. Új termünk lesz a Dohány utca 5. szám alatt a 7. kerületben. ELÉRHETŐSÉG ITT.  Miért? A változásnak semmiféle itthon szokásos oka nincsen, vagyis tiszteletem és szeretetem töretlen Kosztán Adrienn és Sallai Richárd kollégáim felé- ugyanis az Oktogonnál az edzőtermet az Ő Gym-jükben béreltem,és  a program kezdete előtt is Ők segítettek nekem termet találni. A Spine program definiálódott jócskán, és ennek a helyigénye más,mint a jó kis piros terem.
  2. Edzésidőpontok HÉTFŐ, 17-18, 18-19 óra, szerda 17-18, 18-19 óra. Jógaóra szeptember-októberben keddenként 19 órakor a Harmóniában. Nagyon sokan küldtek jelentkező emailt, köszönöm szépen az egyre javuló pontosságot. A kezdő csoport szerda 17-18 óráig zajlik majd, kérem ezt az időpontot a haladók ne méricskéljék 🙂
  3. Kérem az edzéseken elsajátított koncentrációs gyakorlatok alkalmazását abban a tekintetben, hogy szeptembertől minden edzésen házifeladatos edzésnaplót fogunk írni. Ez azt jelenti,hogy Magaddal kell hoznod az edzésfüzetet MINDEN edzésre, és hagyunk időt belejegyzetelni, illetve nyomtatott höfö is lesz.
  4. MIÉRT? Ha tőlem edzőhöz mész tovább- vagy vissza ahhoz a kollégámhoz, aki “megszerelésre” küldött, fontos, hogy tudja, egészen pontosan mit is csináltál, hogyan programozzon Neked,illesszen be a csoportba. SFG kollégáim közül Budapesten három edzőhöz küldöm nyugodt lelkiismerettel a Mazsolákat- mindhármukat jól ismerem évek óta szakmailag, és meglehetős számú közös eset van mögöttünk. Kosztán Adrienn SFG II. az egyik, aki jelenleg jógamesteri képzést is végez, Ács Ferenc SFG (szintén) Team Leader a másik, Darvas Rachel (szintén) Team Leader a harmadik. Rachel a Hardside Kettlebell Gymben Gutper Lászlóval viszi a csapatot.
  5. További kivezető “szál” lesz az a csapat, aki a Gerincbarát Edző-képzést elvégzi a 4 hónap alatt, Őket a weblapon feltüntetem majd, ha decemberben tudásban-lélekben gazdagodva egy érdekes, alapos megismerési folyamat kezdetén lesznek túl.

a fotót köszönöm Balogh Szilárd jóbarátomnak: az óceán partján készült, Ausztráliában.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s