Lábfej- szerkezet, tipikus rendellenességek, taping OKTATÁS

Kedves Lábfejjel Rendelkező Érdeklődők,

happy-feet

Taping-szemináriumot tartok a lábfejjel kapcsolatos, tapasszal, masszázzsal és tornával rendbehozható egyensúlyzavarokat illetően- boltozatsüllyedések, statikai problémák, kalapácsujj esetleges szintentartása. Utóbbit, ha látta orvos és műtétet javasolt, sajnos nem ezen a szemináriumon van a helyed.

A szeminárium időpontja:

2015. május 30-án, szombaton 16-18 óra

Helyszín:

Harmónia Centrum

Budapest V. kerület, Markó u. 11. 1055

ezen belül pedig a: jógaterem.

TÉRKÉPÉRT KLIKK IDE

Rövid tematikát és minden egyéb részletet küldök emailben, ha jelentkezel a

kettlebellspine@gmail.com címen.

Egyéb tudnivalók, “talán” jelentkezéssel nem tudok mit kezdeni, jöveteledet akkor biztosítod, ha a szeminárium díját el is utaltad. Akkor is jöhetsz, ha alapszinten mások lábfej- problémáit szeretnéd megérteni,és akkor is, ha saját problémádat szeretnéd megtanulni kezelni. A létszám limitált, és semmi értelme túllépni, figyelni sem tudok 12 főnél többre és el sem férünk- a terem mérete is szándékos, így látom jónak.

Figyelem: a szemináriumon senki nem lesz lábsebész, rehabilitációs specialista főleg nem. Nagyon komoly értelmezési zavarok terjednek a mozgásszervi rehabilitációt illetően- ez nem az az esemény, amelyen kapsz egy részvételi oklevelet,és ezt követően mindenhez érteni fogsz…fontos ezt tisztázni, egymás és a betegek iránti tiszteletből.

A lábfej boltozatának mindennapi, tipikus, népszerű problémáit tekintjük át, egyszerű módszereket tanulunk, és az otthoni tornásztatással ismerkedünk meg, semmi különleges, titkos és speciális dolog és esemény nem várható, de problémamegoldás, legszükségesebb anatómiai ismeretek és a torna programozásához nyújtott segítség igen.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s