December, eredmények lezárása

mikulásbell

 

MINDEN csoportot illet a bejegyzés, nem csak a Haladókákat. Az évet szintfelméréssel zárjuk, amely nem csak a használt kettlebell nehézséget illeti, hanem különböző, nekünk fontos mozgásmintákat és pár másik tesztet ( IQ,EQ,FAQ 😀 ) is tartalmaz- ezért kérek mindenkit, hogy immunrendszerével és a karácsonyi húdehejj időszakkal egyeztessen, próbáljon meg minden edzésen jelen lenni.

Januári változások:

-az utolsó csoportban is túljelentkezés van, amelyet 5 alkalomra hirdettem meg. Kapacitásom véges,és ezzel az idő-és csoportmennyiséggel elérkezett egy határhoz, amely a szintentartást nem tűri el. Szépen lassan azonban kialakult egy team, amellyel együttműködve a közösség nődögélhet tovább saját természetes ütemében. Erről majd a maga idejében.

– 3 havi előrejelzéseket láthattok majd itt kezdő,haladó és “polgári” szinten, azokból lehet válogatni. Ez a program továbbra sem mutat semminemű hasonlóságot a Budapesti Közlekedési Vállalat  vagy a Fővárosi Állatkert működési alapelveivel, vagyis “napijegy” és “csak megnézem,milyen”, vagy  “csak egy edzésre beugranék”- lehetőségek továbbra sincsenek. Tájékozódni tudsz, a kettlebell nem újdonság már, ezen a kis honlapon is bőven találsz információt, ráadásul én is mindig segítek eldönteNED, Neked való ez a testmozgás vagy nem.

– Nyilván feltűnt az Olvasóknak, hogy a DrFit Gerincklinika logoja nem szerepel a továbbiakban az oldalon. Munkahelyem (ami a nagyon fájós rész- masszázsolás, relaxáció, kimozgatás, shiastu, nyakigerinc-matyóhímzés és társai egyéni figyelemmel) megváltozott, a Neuromedic Egészségközpont teamjében folytatom a betegekkel a munkámat- ez az edzőtermet annyiban érinti, hogy ha valaki fordított útvonalon (vagyis nem az egészségügy irányából) kerül a programba, probléma esetén bármikor talál szakorvost: reumatológust ( Dr. Nagy Dorottya, ) , orthopéd szakorvost (Geosits Péter), váll-specialistát (Dr. Kurucz László, ), neurológust ( Dr. Anda Judit ) és idegsebészt (Dr. Viola Árpád, Prof. Dr. Nyáry István )

– Gyógytornászok, akik fantasztikus munkát végeznek gerincbetegek “kettlebell-kompatibilis” állapotba varázsolásában (és Mazsoláink egy része Tőlük jön edzeni- ez nem azt jelenti,hogy kizárólagosak, hanem,hogy a közvetlen munkakapcsolat,munkájuk szuper minősége és az idő kidobta a szinergiát)

– Simóné Rőth Évi

– Takács Kata

Vadas Judit

– A KettlebellSpine név a saját munkámmal kapcsolatos orvosi háttér megváltozásától függetlenül szellemi jogtulajdon, amely 50%-ban Dr. Erbszt András tulajdona, 50%-ban az enyém. A védjegyoltalom 2013. 05.27. óta áll fenn, nyilvántartási szám: 212216. A védjegyoltalom Magyarországra vonatkozik. Mivel cselekvési jogkör leírással a védjegy nem rendelkezik, mindkét jogtulajdonos szabadon használhatja a nevet és a logot a megadott áruosztályokon belül. Nagyon kíváncsiak részére tájékozódási lehetőség ITT, illetve majd a jognyilatkozatban, amelyet felteszek az SZJH jóváhagyásával egy külön kis fülön a “header” alatt. Röviden: ez a program két útvonalas, ha nem a jogtulajdonosok valamelyikéhez vezet, akkor valahol eltévedtél,kérdezz.

– Mindennemű apróság, változás a maga idejében napvilágot lát itt, és a saját weblapomon.

Kellemes Karácsonyi Készülődést kívánok Mindenkinek, Mikulás után itt az ideje 🙂

 

 

a kép innét:

http://www.crossfithallam.com.au/page/12/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s