Trappancsok

Történt,hogy Marcsink a Nagyon Haladó csoportból megkérdezte, nem tudok-e Valakit, akinek régebbi gyerekfilmek kellenek, van egy nagy zsákkal, szívesen odaadná, be is hozta nekünk a 360Gym Oktogonba, ahol Kosztán Adrienn és Sallai Ricsi volt olyan végtelenül rendes és addig tárolta, amíg végre sikerült összeszervezni az elszállítást- ugyanis rögtön Feszt Tímea és  dr. Szabó József jutott eszembe, és a Trappancs Alapítvány.

Régi dédelgetett ötletem,hogy a Gyerekeknek szervezzünk egy jótékonysági napot 2014-ben,még nem valósult meg, de ez nem azt jelent,hogy nem is fog. Mári Tamás kollégám minden segítségről biztosított szervezés-ügyben, mikor tavasszal beszéltem Vele erről.

Miért is? 🙂

“Joe” még az Esti Pesti Bell-csoportban kettlebellezett velünk a kezdetekkor, és még nem ITT operált.   Rajta és  szintén-mazsolánk: Dr.Kulcsár Andreán keresztül jutott tudomásomra, hogy létezik egy alapítvány Feszt Tímea vezetésével, amely a szervátültetésre váró és azon átesett gyerekek sorsát kíséri, segíti hatalmas lélekkel, szeretettel.

Ma végül elpályáztak a mesekazetták, és Szabó Doktorbácsival beszélgettünk a további együttműködésről. Minden jó várható !

Nagyon vidám táborozást kívánok a Gyerekeknek ! Reméljük, egyszer fogunk együtt tornászni 🙂

(akinek felkeltette az érdeklődését, milyen is az Alapítvány, amely kis logoja helyet kapott a honlapunkon oldalt, rákattintva mindent megtudhat.)

timijoe

 

2 hozzászólás a következőhöz: “Trappancsok

  1. Feszt Tímea szerint:

    A mesekazetták az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika Veseosztályán értek célt, a veseosztály cserélődő lakóinak komoly segítséget nyújtanak az idő múlásának felgyorsításában.
    KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s