Kapj el,ha tudsz!

Kedves Mazsolák, illetve azok, akik ezt az oldalt olvassák és (még) fáj valamijük,

A fájdalom, amivel semmi bajunk,ha nem a miénk 🙂 néha érdekes dolgokat művel- többek között vándorolni is szokott. Úgy beszélünk Róla,mint egy nemkívánatos házidémonról,aki szabad akaratából cselekszik. “lement a lábamba” , “átment a könyék másik oldalára”, “most középen van”. A mozgásszervi fájdalommal, ha rendelkezünk vele,érdemes foglalkozni, könnyebben elbánunk Vele, ha megfigyeljük jellegét, tulajdonságait, ritmusát, személyes szokásait.

A Sanovation nevű svájci cég fejlesztette ki a CatchmyPain nevű applikációt, amely egy nagyon tüchtig kis fájdalomnapló,és ha éppen nem az ujjunk fáj, telefonon is vezethetjük.

Kezdőlap:

unnamedKülönböző faktorok alapján elkészíti a grafikont, mely segíthet az oknyomozásban (kár,hogy olyan happiness-opció nincs, hogy “kettlebellezni voltam ma! 🙂 )

unnamed2

EZ A LINK, innét két ingyenes verzió is letölthető. Aki úgy dönt Mazsoláink közül,hogy dokumentálja a fájdalommal kapcsolatos dolgait,legyen szíves nekem egy rövidke kis emailt elröppenteni “fájdalomnapló” vagy “naplóm a fájdalomról” vagy hasonló szemantikai környezetben 😀 elkövetett tárgymegnevezések.  Köszönöm szépen.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s