Canterbury mesék

Nováki László lemorzsolódott Zsivány Mazsolánk- Angliába morzsolta  a sors. Rendszeres olvasóink talán emlékeznek a Spine oldalon is publikált kettlebelles fotójára, amellyel megnyerte a Men’s Health Magazin különdíját. (Itt a LINK )

Laci jelenti,jól van. Jelenti “bellezget”. Ez utóbbi 32 kg-os military press-t jelent… 🙂 Ugyanis írt egy kis üdvözletet,küldött fotót is-és kérésemre  és kevéskét az Ő Történetéről,hiszen régebbi,nyertes képéhez nem írtunk többet a nyáron. Természetesen,ha jön haza,várjuk edzeni, mint mindig.

11 évet foglalkoztam küzdősportokkal, illetve bármivel, ami erő vagy nem szokványos… egy költöztetés alkalmával lecsúszott egy hatalmas fém asztalkeretekből összeállított halom, amit meg akartam tartani ,a súly előrerántott és jobb oldalon az alsó hátizmom éktelenül megfájdult és bedagadt. Ezek után nem hogy sportolni, zoknit húzni sem tudtam. Így kerültem kapcsolatba a Klinikával ,ahol az első konzultáció után kezet rázhattam Anikóval-amikor is azt éreztem hogy letépte a kezem egy anakonda. Már ez is tiszteletet ébresztett bennem 🙂 Masszázsterápia után egyéni mozgásórák következtek. Tornáról tornára fejlődtem ,neandervölgyiből” emberi testtartásom alakult, ekkor mehettem bellezni a csoport tagjaival ,ahol remek hangulatban teltek a keményebbnél keményebb edzések , öröm volt látnom hogy nálam idősebbek (ami nem nehéz dolog :-)) milyen komolyan veszik és meglehetősen nagy súlyokat használnak , nagyon motivált mindannyiótok:-) azóta sosem fáj a hátam- bármennyit állok,cipelek ,emelek és a golyók is szépen ‘híznak’ a kezemben , köszönöm hogy ilyen jó csapatban edzhettem , hogy vagy száz liter izzadságot veszthettem 🙂

Egészséges gerinc és az erő legyen veletek !!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s