Referencia // Trepák Zoltán

Trepák Zoltán, 15-szörös válogatott, négyszeres magyar bajnok, ötszörös kupagyőztes: az egyik legértékesebb ember,akit valaha megismertem.

A duracell-nyusziságról csak annyit jegyeznék meg,hogy motivált emberekkel inkább termelődik az energia,mint használódik: csodálatos volt a ZTE KK bajnok-és kupagyőztes csapatával dolgoznom Völgyi Péter szárnyai alatt.

trepinek

“Én kosárlabdázó vagyok. A sport az életem, hobbim, hivatásom. Sok összetevője van a profi élsportnak, de ahogy őszülök, így egyre fontosabb a prevenció és a gyors segítség ,ha valamilyen sérülés éri az embert. Ebben nem ismerek tréfát, mert a testemből élek és így harmincöt évesen- válogatott kerettag révén- nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre. Két sikeres évet töltöttem Zalaegerszegen és ott ismerkedtem meg Anikóval. Mint minden profi sportolónak (mert ugye az már nem egészséges) van valamilyen állandó vagy visszatérő testi problémája. Én speciál derék gondokkal küzdök. Anikó nagyon sokat segített nekem, hogy megerősítsük a hátamat. Nagyon ambiciózus nő és olyan mint egy duracell nyuszi, csak benne soha nem kell elemet cserélni…  🙂
Komolyan mondom! Hihetetlen energiával áll hozzá mindenhez,amibe belevág. Mindenkire van ideje és energiája! Sokat tanultam tőle, hogy hogyan tudok mégjobb lenni a sportban, magánéletben. Személyes kapcsolatunkról csak annyit, hogy amikor kiderült, elhagyom Egerszeget, szervezett nekem egy búcsú bulit,ahol rajtam kívül mindenkinek lógott a nyelve!  🙂 Az történt, hogy leszervezett egy 1000 swing Trepinek címmel fémjelzett programot, amin ugyan ott voltam, de derék problémák miatt nem tudtam részt venni. A kis csapat maradéktalan megcsinálta a kitűzött célt, sőt valaki még többet is csinált 24 kilós kettlebellel…ANIKÓ!!!  🙂
2010 nyarán költöztem el, de akkor kaptam a legtöbb segítséget “duracell nyuszitól”!
Rengeteg email, telefon segítette az én utam a következő állomáson, Szolnokon. Könyvet ajánlott és olyan nyújtó, erősítő gyakorlatokat, amivel a gerinc problémáimat otthon is tudom kezelni.  Mint anyuka első gyermekének ,úgy egyengette az utam. Megkaptam a Szolnok közeli ismerősinek az elérhetőségét, hogy ha bármi segítségre lenne szükségem ,bátran  hívhatom az “embereit”.
Én Anikót csak is ajánlani tudom mindenkinek, mert erejét, tudását, energiáját átadva könnyebb lesz mindazoknak akik dolgoznak VELE!!!

Üdvözlettel: Trepák Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s