Mi újság a Futrinka utcában, kedves Pilot Zsivány Mazsolák?

Ismerek egy csokor Rettenthetetlen Állampolgárt,aki ötödik hete keddenként reggel fél héttől fél nyolcig arra gyúr,hogy hajlékony és erős legyen a gerince. Nem onnét startoltak,mint az Ideális Átlagemberek, mivel a Doctorfit Gerincklinika betegei közül kerültek ki mindannyian.

Az otthoni gyakorlásnak köszönhetően mindannyian rengeteget változnak,és nagy örömömre elég sokat foglalkoznak a project-tel, amelybe közösen belevágtunk. (olyant sem láttam még soha,hogy valaki az öltözőben edzés után jegyzeteket egészítsen ki, most ebben az örömben is részem lehetett,mivel a jegyzetek éppen a mi edzésünket illették 🙂 )

Móni Virágszáltól kaptuk a következő visszajelzést. Óriási dolog, mikor valakinek a testtudata és mozgáskészsége így fejlődik.

“A mai reggel nagyon jó volt , úgy éreztem megéreztem valamit a swinggel kapcsolatban megint , pedig konkrétan nem ezt gyakoroltuk.
A 2 kezes “clean ” utáni guggoláskor éreztem 1x , hogy a talpam belemegy a talajba, és mennyire rögzül hozzá.
Az 1. guggolásból felállás nem ment jól ., előre is dőltem , de a 2. robbanásszerűbben ment , és a hasamat is éreztem , hogy feszül. Amúgy az edzések során azt is ma éreztem 1x , hogy van hasizmom…. Na szóval ez a guggolásból való felállás segített a swinget is dinamikusabbá tenni, közben hasat feszíteni.
Úgy összességében javul a swing , de mintha stagnálnék is, pár megy jól  s utána minden olyan mintha szétesne.
Az , hogy erősebb vagyok, vagy legalábbis annak érzem magam tény, mert nem jelent gondot a 12 es golyó.A fekvőtámasznál  is éreztem a hasizmom , a fenekem, így és ennyire egyben ma 1x.
Az is  tudatosult bennem , hogy ezt könyvből , netről stb ….mennyire nem lehet megtanulni, s mennyire fontosak a nüansznyi dolgok , vagy éppen 2 szó amit mondasz, vagy valami amit mutatsz , s nem biztos , hogy csak  az adott gyakorlatnál profitálok belőle, hanem egy másiknál is.Lásd fent írtak….Lehet, hogy mindez valakinek triviális, nekem meg most lett az .
Köszönöm a mai reggelt :)) “

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s