Referencia// Zalaegerszegi Judo SE

judose

REFERENCIA

Balázsik Anikó 2009 óta segíti a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület munkáját.

A városban működő más küzdősport kluboktól hallottam először Anikó sportszakmai munkájáról.

Megkeresésemre azonnal és készségesen válaszolt, majd javaslatai alapján kidolgoztuk speciálisan a judo mozgásokhoz legjobban használható bemelegítő, erőfejlesztő és lazító gyakorlatok sorozatát. Kezdetben a nálunk dolgozó 3 edző részére tartott bemutató, oktató foglalkozásokat, ahol el tudtuk sajátítani az alapgyakorlatokat. Fontos részét képezte az oktatásnak az elméleti kiegészítés is, ami rávilágított a gyakorlatok biomechanikai, élettani, gimnasztikai hátterére. Komoly segítséget adott a mindennapi edzői munkánkhoz.

A későbbiekben a gyerek és felnőtt csoportjaink edzésein a sportolóknak is betanította a gyakorlatsorokat, majd a hibák kijavításában aktívan közreműködött.

Mivel egyesületünkben több kisebb mozgás-korrekcióra szoruló gyerek is gyakorol, ezért az Ő javaslatára elvégeztünk egy FMS mozgásminta szűrést. Ennek kiértékelését Anikó elvégezte és névre szólóan feladatokat írt elő, amit mi a napi edzésmunkába beépítettünk. Ezt a szűrést 8 hónap elteltével megismételtük, ahol szemmel látható nagyfokú javulást tapasztaltunk.

Jelenleg is napi szinten használjuk az Ő irányításával kidolgozott erőfejlesztő, bemelegítő és lazító gyakorlatokat, mint a versenyzőknél, mint a szabadidős sportolóknál.

Munkáját ezúton is köszönjük!

Zalaegerszeg, 2012. augusztus 18.

Varga Zoltán

ZJSE elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s